{ LIFESTYLE }
21 Jun 2021
《全民造星4》採用全女班賽制 花姐曾揚言唔做女版:「做女仔經理人會暈低」

早前慶祝成立五週年的ViuTV,選秀節目《全民造星》2018年播出後大受歡迎,捧紅了MIRROR同ERROR,其後更添食開拍第二、第三季更將賽制已入行有演藝經驗的男、女生參賽。日前ViuTV宣布即將開拍《全民造星4》,而賽制更首次採用全女班,MIRROR一眾成員同幕後功臣拍片呼籲參與!





在宣傳片中,先以姜濤打頭陣表示「《全民造星4》要開啦」,之後Lokman同Anson Kong同Ian現身,當中Ian更超興奮話,「花姐,有排你忙啦」,最後花姐出現在片中揚言,「《全民造星4》點都要開,有本事嚟報名!」








在上一季中比賽轉做男、女混合賽制,令花姐一度十分後悔,因為女生的外表要執得很仔細,更表示「如果要我做女仔經理人,我應該會暈低。」同時,花姐甚至講過不會做女版,皆因她知道女生喜歡哪類型的男生,做節目也比較容易控制,「但同時我唔知男性鍾意咩類型嘅女性,所以我拒絕。」






News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION