{ FORUM - LOVE }
Search
Title / Tags Author

問女仔..愛能唔能夠令妳同一個唔得嘅男人...

註冊日期: 2019-7-30

如題。。
背景係拍咗好多年拖..年紀已有三字,幾年前發現佢開始唔得..上年努力成功過一次..者係呢幾年嘅唯一一次...男嘅又唔肯面對。。前排捉咗佢去做吓婚前身體檢查,唔係為結婚,只係想踏出第一步俾佢做吓檢查驗吓精,精子狀態正常,有精子,者係佢都仍然有需要啦…只係對住AV先有反應者。。我明
近排成日發佢脾氣。。因為我諗起呢樣野真係好忟...忟到其他野我都覺得好唔順眼...最忟係佢無諗過要解決,不停逃避
喺張床上唔得嗰刻就慘樣咁對住我求安慰...我呢幾年話唔緊要都唔知已經幾多次,其實我真心覺得好緊要好大問題
但佢又堅持自己出面無做過錯事,但我仍然有性需要,我可以點?!
分手都講埋,只係自己心軟,佢追返我又原諒。。。我真心咁求佢,如果下一次我再走可唔可以唔好再追返我。。。佢唔出聲
忟...因為自己諗遠d如果將來要同一張床。。但佢又無能為力...係咪要各自沖涼時自己偷偷地搞掂?。。。
性肯定唔係情侶最重要嘅一part..但喺情感交流上我覺得係好重要嘅一環。。
我好灰...........
都有諗過係因為自己肥得溗,令到佢咁。。而家減肥中,但係為自己而減,唔係為佢
ps. 搵食嘅請唔好inbox我,我不需要SP,謝謝
+ Favorite

註冊日期: 2016-7-12

如果佢仲願意同你有前戲,只係埋門一腳唔得嘅,咁就一齊玩玩具,用玩具做最後一步啦。

雖然我明白有其他方法可以令對方滿足...但就係臨門嗰一腳已經令到我心情跌咗落谷底。。。

註冊日期: 2017-3-20

不舉無論是因為心理定生理都係有得醫的,我不會放棄一個不舉的男友,但會放棄一個放pair唔去尋求專業幫忙的男友。

戀愛關係係咁ga啦,你俾唔起對方要既野就要放手,唔肯解決問題但對方要走又lur地,其實都幾無賴,既然對方一味逃避咁唯有由你來做堅定嗰個了。

靈靈@hk 發表於 2021-7-5 00:24
不舉無論是因為心理定生理都係有得醫的,我不會放棄一個不舉的男友,但會放棄一個放pair唔去尋求專業幫忙的 ...

我上次真係鼓起勇氣襯住嗌交喺條街上面走咗去,但佢好快追得返我,我就心軟..但都喊住鬧佢逃避乜都唔肯面對。。。亦都請佢下次走唔好追我....佢就係唔出聲。。真係唔知可以點。。。
我心軟嘅原因亦都因為幾年前我覺得佢脾氣好差好差又唔識專重我..同佢睇唔到將來所以分過一次手,嗰次佢係咁道歉話會改,所以我心軟嘅情況下一齊返,不過佢就真係改變咗好多,對我好咗好多。。但始終雙方無再傾過結婚嘅話題
而家又同唔到朋友傾...朋友只係知我唔想結婚但無人知真正原因。。因為始終咁私人嘅事朋友間會見面嘅真係講唔出

編輯們,mimi Thanks
我標題打漏咗但又搵唔到edit post

註冊日期: 2020-11-27

男人的確會礙於面子而唔去面對,但身為男人,無論任何嘅問題都應該去面對處理解決,而唔係逃避

利申:男,同身邊嗰個好多嘢都唔夠夾,但性呢方面反而最夾

註冊日期: 2020-8-17

有幾肥?

註冊日期: 2020-11-4

睇下醫生啦

熱斗小馬拉屎藏 發表於 2021-7-5 12:42
男人的確會礙於面子而唔去面對,但身為男人,無論任何嘅問題都應該去面對處理解決,而唔係逃避

利申:男, ...

你覺得咁樣係好定唔好?
頭幾年其實佢脾氣真係麻麻,但性方面我覺得同佢好夾係好難得,雖然最後都係覺得性格唔夾講過分手
不過到佢唔得之後,即使佢對我好咗好多,我都仍然有野挑剔到佢唔好。。。
係咪好衰...唉

其實做完婚前檢查,嗰陣佢知精子無問題之後叫我交俾佢搵吓其他醫生睇,但而家成個月無再聽過佢話搵
我真係唔想呀媽教仔咁,要捉住佢再俾哂錢氹佢去睇
所以....如果今年內佢都唔積極解決嘅。。應該年尾前我會認真再考慮吓呢個人係咪能夠有咩改變。。。

肥到。。。著乜衫都覺得唔靚唔想影相

註冊日期: 2020-11-27

可樂小姐 發表於 2021-7-5 20:32
你覺得咁樣係好定唔好?
頭幾年其實佢脾氣真係麻麻,但性方面我覺得同佢好夾係好難得,雖然最後都係覺得 ...

其實好定唔好好難界定,我身邊嗰個同佢一個ex各方面任何嘢都好夾過得好好不過最後都係有啲因素令到佢哋分開....總之都係果句,有問題就要去解決唔係逃避

熱斗小馬拉屎藏 發表於 2021-7-6 09:34
其實好定唔好好難界定,我身邊嗰個同佢一個ex各方面任何嘢都好夾過得好好不過最後都係有啲因素令到佢哋分 ...

我都想佢明白逃避唔係辦法。。。

註冊日期: 2021-7-6

照計佢睇AV係OK嘅話。佢唔叫不舉既

註冊日期: 2021-7-7

但我覺得肥唔係一個問題
除非佢真係淨係鐘意d 好瘦既女仔

我都好肥190lb 左右
我男朋友都成日睇av 自己搞掂
仲成日問我幾時會瘦到得返100lb
但我地都有正常既性行為

會唔會係佢曾經有過d 咩陰影?

註冊日期: 2020-11-28

How to delete this post?

可樂小姐 發表於 2021-7-4 11:38
如題。。
背景係拍咗好多年拖..年紀已有三字,幾年前發現佢開始唔得..上年努力成功過一次..者係呢幾年嘅唯一一次...男嘅又唔肯面對。。前排捉咗佢去做吓婚前身體檢查,唔係為結婚,只係想踏出第一步俾佢做吓檢查驗吓精,精子狀態正常,有精子,者係佢都仍然有需要啦…只係對住AV先有反應者。。我明
近排成日發佢脾氣。。因為我諗起呢樣野真係好忟...忟到其他野我都覺得好唔順眼...最忟係佢無諗過要解決,不停逃避
喺張床上唔得嗰刻就慘樣咁對住我求安慰...我呢幾年話唔緊要都唔知已經幾多次,其實我真心覺得好緊要好大問題
但佢又堅持自己出面無做過錯事,但我仍然有性需要,我可以點?!
分手都講埋,只係自己心軟,佢追返我又原諒。。。我真心咁求佢,如果下一次我再走可唔可以唔好再追返我。。。佢唔出聲
忟...因為自己諗遠d如果將來要同一張床。。但佢又無能為力...係咪要各自沖涼時自己偷偷地搞掂?。。。
性肯定唔係情侶最重要嘅一part..但喺情感交流上我覺得係好重要嘅一環。。
我好灰...........
都有諗過係因為自己肥得溗,令到佢咁。。而家減肥中,但係為自己而減,唔係為佢
ps. 搵食嘅請唔好inbox我,我不需要SP,謝謝

完全明白你感受!!!!

我ex對我幾好,但真係佢礙於面子唔肯睇醫生/心理醫生,我都已經同佢做晒前戲,又用咗好多方法鼓勵佢/嘗試令佢放鬆,都唔掂。

次次好辛苦整起咗,但埋門一腳又淋翻,跟住就真係晒錢開房瞓覺咁,哥種感覺係真係好燥底。。。

但係又唔想要sp ,唔想對唔住佢,因為佢都對我幾好,所以就算宜家變咗ex,我地都仲係朋友,普通朋友。

Btw, 我上網睇先知,原來飲得多酒反而係會易軟。。。啫係,雖然個人精神狀態會hyper咗,但好難起到/好易軟翻,㷫烚烚嗰時軟咗係好慘。。。

註冊日期: 2021-7-7

絕對明白!我已經結左婚,婚後先住埋一齊
開頭真係好憫,又鬧過又求過佢都唔去睇醫生,又覺得自己迫佢好似好衰,每次都係度糾結,而家我都放棄左,隨便佢啦。。。還好佢對我好 對我黎講,愛可以無性

How to delete this post?